Aproximativ 3 tone de cupru, furate din Zona Industrială

Publicat de actualitati-arad in 02 Jun, 2014 | Parerea ta

cabluri_cupru_colPatru persoane, care au sustras aproximativ 3 tone de cablu din cupru, în valoare de 10.000 euro, dintr-o societate comercială din Zona Industrială Arad, au fost prinse și sunt cercetate de polițiști.

Conform IPJ Arad, Cristian B., de 21 ani, șofer al unei firme care efectua un transport de marfă, de la societatea din zona industrială, a fost depistat în flagrant, în timp ce transporta, cu un TIR, 2.000 kg de cablu din cupru, sustras din incinta fabricii.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele 2.000 kg de cablu din cupru ar fi fost sustrase cu ajutorul lui Ioan P., de 28 ani, angajat al societăţii unde a fost înregistrat furtul.

De asemenea, Dănuţ F., de 34 ani, angajat al aceleiaşi societăți, a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea 800 kg de cablu din cupru, care, ulterior, au fost transportate cu o camionetă de Gavril B., de 61 ani, şofer al unei firme care efectua transport de marfă.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost recuperat, iar cei patru bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare