Apelul drumarilor: „Păstrați curățenia pe autostradă!“

Publicat de actualitati-arad in 23 Feb, 2017 | Parerea ta

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara au făcut un apel către cei care circulă pe autostrada A1 pentru a păstra curățenia, în condițiile în care pe marginea drumului și în parcări sunt aruncate, zilnic, gunoaie, de cei care tranzitează autostrada.

„Lucrătorii DRDP Timişoara depun toate eforturile pentru a efectua curăţenia în spaţiile de servicii de pe autostrada A1, precum şi în parcările de pe drumurile naţionale, dar este nevoie şi de contribuţia cetăţenilor. Există zeci de tomberoane în toate spaţiile amenajate, vă rugăm să le folosiţi!“, este mesajul celor DRDP Timișoara, care administrează A1, în partea de vest a țării.

Pe pagina de Facebook a DRDP Timișoara au fost postate câteva imagini cu gunoaiele lăsate pe spaţiile adiacente parcărilor de la punctul de frontieră Nădlac II, pe autostradă, la intrarea şi la ieşirea din ţară.

„DRDP Timişoara, prin personalul desemnat, face curăţenie pe ambele căi ale A1 de la vama Nădlac II la fiecare 2-3 zile! Apelăm la un îndemn mai vechi, necesar încă: PĂSTRAŢI CURĂŢENIA!“, au mai adăugat cei de la DRDP Timișoara.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare