Apel la curățenie în preajma gospodăriilor

Publicat de actualitati-arad in 29 Mar, 2017 | Parerea ta

Conform Hotărârii Consiliului Local Municipal Arad nr. 297 din 2015, cetățenii au obligația să asigure curăţenia incintelor proprii, precum şi a zonelor cuprinse între imobil şi domeniul public (până la limita de proprietate);

de asemenea, sunt obligați să asigure curăţenia locurilor de parcare pe care le au în folosinţă din domeniul public, dacă este cazul, şi să nu efectueze reparaţii care pot produce scurgerea uleiurilor, carburanţilor şi lubrifianţilor sau de lichide rezultate din spălarea autovehiculelor.

Nu în ultimul rând, sunt obligați să menţină curăţenia pe trotuare, pe partea carosabilă a străzii sau a drumului, pe porţiunea din dreptul condominiului, gospodăriei şi a locurilor de parcare pe care le folosesc.

Începând cu data de astăzi, 29.03.2017, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Arad efectuează o amplă acțiune de informare în teren a cetățenilor cu privire la obligațiile menționate anterior, rugându-i să respecte nemijlocit obligațiile amintite, pentru un Arad curat, de care să ne bucurăm cu toții.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare