Aparat de radiologie din Anglia la spitalul din Sebiș

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2013 | Parerea ta

sebisLa Spitalul Orășenesc Sebiș va fi pus în funcțiune un aparat de radiologie, provenit din Anglia, ca urmare a unui parteneriat româno-britanic în domeniul sănătății.

Reprezentanţii Asociaţiei „Europa pentru Europa” sunt prezenţi în aceste zile la Sebiș pentru a pune în funcţiune aparatul de radiologie.

Aparatul a fost donat de un spital din Anglia, iar costurile de transport şi montaj se ridică la suma de 25.000 de euro.

„Spitalul Orăşenesc din Sebiș a rămas singurul spital din această zonă şi am considerat că o asemenea donaţie este foarte binevenită aici. Mă bucur că am reuşit să mediez această legătură dintre Asociaţia Europa pentru Europa şi oraşul Sebiş”, a declarat Nicolae Ioţcu, președintele Consiliului Județean Arad.

În cursul zilei de miercuri, cei de la „Europa pentru Europa“ s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu.

Reprezentanţii Asociaţiei i-au cerut preşedintelui CJ Arad informaţii cu privire la spitalele din judeţ în care se pot face donaţii de aparatură medicală, provenite din Anglia.

„Este un parteneriat româno-britanic pe domeniul sănătăţii, care se manifestă precum o autostradă informaţională, cu fluxuri de comunicare atât dintre partea română, cât şi dintre partea britanică. Vom continua colaborarea cu domnul preşedinte Nicolae Ioţcu, urmând ca în perioada imediat următoare să aducem la Spitalul Judeţean Arad alte trei aparate de acest gen”, a spus Gilles Graham William.

Gilles Graham William  a primit un ordin de excelenţă pentru activitatea caritabilă în România, din partea prinţului Charles.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare