Anul şcolar 2015 – 2016 va începe cu lapte şi corn pentru elevi

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPeste 43.000 de elevi din clasele 0-VIII, precum şi preşcolarii din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore din judeţul Arad, vor primi în anul şcolar 2015-2016 pachetul lapte-corn încă din primele zile ale noului an şcolar.

În urma licitaţiei electronice organizate de Consiliul Judeţean Arad pentru desemnarea furnizorilor produselor de panificaţie în cadrul Programului guvernamental „Laptele şi cornul”, miercuri, 9 septembrie s-a semnat contractul privind furnizarea produselor lactate pentru anul şcolar 2015-2016.

Firma declarată câştigătoare este SC Lactate Bicos SRL din Orţişoara. Valoarea toatală a contractului este de 5.470.248, 9 lei, fără TVA.

„Ne bucurăm că am finalizat procedura de achiziţie pentru furnizarea produselor lactate şi de panificaţie. Am demarat procedurile de licitaţie din timp, pentru a începe anul şcolar cu distribuirea acestor produse destinate şcolarilor arădeni în cele mai bune condiţii” a declarat Adrian Ţolea, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad.

În ceea ce privesc produsele de panificaţie, contractual va fi semnat în data de 15 septembrie.

Astfel, din data de 16 septembrie, elevii arădeni vor primi şi aceste produse. Precizăm că la nivelul judeţului Arad 43.186 de copii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore şi elevii din clasele 0-VIII din învăţământul preuniversitar de stat şi privat beneficiază de acest program guvernamental.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare