Ziarul electronic al arădenilor

Antrenorii Popa și Roșu, la un pas de bătaie

Finalul meciului dintre ACS Poli și UTA, terminat cu victoria gazdelor, a aprins spiritele la vestiare, iar Ionuț Popa și Laurențiu Roșu au fost la un pas de o încăierare.

„4-5 vă dau la retur!“, a strigat Ionuț Popa în timpul interviului pe care Laurențiu Roșu îl dădea la TV Dolce Sport. Reacția acestuia l-a enervat pe tehnicianul celor de la UTA.

„Respectați-ne! Cine te crezi? Crezi că mi-e frică de tine? Uită-te la el ce face! Are un comportament de copil de grădiniță“, a strigat Roșu.

Ionuț Popa a continuat să protesteze și i-a strigat lui Roșu: „Ce nu-ți convine?“. Tehnicianul arădenilor a continuat seria atacurilor, la microfon: „Ce te rățoiești așa la mine?“.

În toată această perioadă,  portarul Straton abia îl mai putea stăpâni pe Ionuț Popa, iar după finalul interviului dat de Roșu, portarul l-a oprit și pe acesta, care se îndrepta spre antrenorul lui ACS Poli.

„Acest arbitru ne-a făcut praf peste tot. Cel puțin 3-4 jucători de la UTA trebuiau eliminați. Nu știu de ce nu-l recuză conducerea noastră. M-am împăcat cu Roșu, nu e nici o problemă. Am ratat enorm, că suntem fraieri. O să vedeți câte le dăm la retur! Ei au ajuns o dată la poartă, ce dracu“, a spus Ionuț Popa.

sursa: gsp.ro

CITITI SI: UTA a pierdut la Timișoara, în prima manşă a barajului pentru Liga I

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.