Aniversarea unui veteran de 101 ani

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2017 | Parerea ta

În satul Satu Mare din comuna Secusigiu, județul Arad, trăiește un veteran de război în vârstă de 101 ani. 

Sublocotenetul veteran Toader Gergely a luptat în al Doilea Război Mondial, a avut zile și s-a întors acasă întreg, a muncit la pădure, și-a întemeiat o familie și a crescut copii și nepoți, ajungând acum la etatea de 101 ani.

Cu ocazia zilei sale de naștere i-au trecut pragul primarul comunei Secusigiu, Ilie Cheșa, col.(r) Ioan Gliga și plt.adj.pr.(r) Ionel Popa de la Filiala Zărandul Arad a ANVR, precum și col.(r) Sandu Crișan, de la Filiala Ziridava Arad a ANCMRR. Aceștia, împreună cu membrii familiei veteranului, cu alte rude, prieteni, vecini, i-au cântat La mulți ani! și i-au oferit cadouri și distincții onorifice.

„Camaradul nostru, ca și alți bravi ostași români, și-a făcut datoria față de patrie cu arma în mână. Îi dorim viață lungă cu sănătate și putere, să mai venim alături de dânsul la cât mai multe aniversări“ a spus președintele veteranilor arădeni, col.(r) Ioan Gliga.

„Comuna noastră se mândrește cu astfel de cetățeni, care ne fac cinste. Ei merită respectul și prețuirea edililor și a tuturor locuitorilor, pentru ce au făcut pe front și în viață“ a adăugat primarul Ilie Cheșa.

„Veteranii de război sunt simboluri vii ale dragostei de patrie și reprezintă un exemplu de jertfă și devotament pentru independența și suveranitatea României” a declarat col.(r) Sandu Crișan, prim-vicepreședinte al Filialei ANCMRR Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al Filialei „Ziridava” Arad a ANCMRR. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare