Angajat în Primărie, demis pentru că a curăţat zăpada. În Photoshop

Publicat de actualitati-arad in 08 Feb, 2013 | Parerea ta

photoshop_28477200000000000000Un angajat al Primăriei din Moscova a plătit cu postul după ce a găsit o unealtă inedită de a curăţa zăpada de pe o stradă din capitala Rusiei: Photoshopul.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a demis un subaltern, în sectorul căruia zăpada de pe străzi era curăţată în Photoshop, scrie publika.md.

Leonid Bogatiriov, şeful administraţiei raionale Orehovo-Borisovo, din Moscova, a vrut să scape de sarcinile de serviciu printr-un tertip, dar asta l-a costat postul. Mai exact, după ce la primărie s-a primit o plângere privind faptul că o stradă înzăpezită nu fusese curăţată nici măcar o dată în această iarnă, Bogatiriov a trecut conştiincios la treabă.

Dar nu în stradă, ci în faţa calculatorului, unde a editat imaginea: zăpada a dispărut rapid de pe asfalt, la fel şi inscripţiile de pe un gard, dar în locul acestora au apărut urmele de Photoshop, uşor de observat chiar şi de un ochi de amator.

Reclamantul, bloggerul Iuri Ursu, a primit apoi răspuns din partea Primăriei, însoţit de fotografia editată, în care era anunţat că problema a fost remediată şi cei responsabili au fost sancţionaţi.

photoshop_28477200

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Stiri Haioase

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare