Angajat al SC Astra Vagoane Călători, mort la locul de muncă

Publicat de actualitati-arad in 24 Mar, 2017 | Parerea ta

Un angajat al SC Astra Vagoane Călători, în vârstă de 54 de ani, a murit, vineri dimineața, la câteva minute după ce a ajuns la locul de muncă, o anchetă fiind în derulare pentru a se stabili cauzele decesului.

Bărbatul a murit la aproximativ 20 de minute după ce s-a prezentat la serviciu, el fiind găsit de colegi. Aceștia au sunat la 112, iar la fabrică a ajuns un echipaj SMURD, care i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare, timp de aproape o oră, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

„Din datele furnizate de firmă reiese faptul că victima, B. S., în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat la serviciu, în jurul orei 6,30, iar în jurul orei 6,50 a fost găsit decedat de colegii de birou. Întrucât nu se cunosc cauzele care au dus la decesul victimei, în prezent se fac cercetări de către organele abilitate, inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului“, a informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare