Andrei Fuliaș: Purcaru nu poate dormi liniștit de grija PNL

Publicat de actualitati-arad in 01 Sep, 2015 | Parerea ta

andrei-fuliasCo-președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, îi dă o replică co-președintelui ALDE Arad, Mircea Purcaru, despre care spune că nu mai poate dormi liniștit de grija a ceea ce se întâmplă în PNL Arad, sau de ceea ce își închipuie acesta că se întâmplă în PNL.

„Observăm cum, de câteva luni de zile, domnul Purcaru nu mai poate de grija PNL. Probabil că nici nu mai doarme bine nopțile din cauza a ceea ce se întâmplă în PNL, sau mai bine zis în mintea acestuia.

Deși este co-președintele unui partid, «partid-breloc» ce-i drept, acesta nu se arată deloc preocupat de ceea ce se întâmplă în «ograda» lui, ci de ce își închipuie el că se întâmplă în «ograda» altora.

Luni de zile s-a luptat pentru funcția de director al ANIF Arad, iar când a ajuns acolo, când s-a văzut în fotoliul cald de directoraș, a uitat că are și atribuții, nu doar beneficii. Poate că arădenii ar fi mai interesați să afle care sunt «realizările» domnului Purcaru de când ocupă funcția de director al ANIF Arad, decât de ceea ce crede el că se întâmplă în PNL.

Dacă nu are realizări ca director, poate ne spune vreo realizare pe care a avut-o ca și consilier județean, vreun proiect, vreun amendament, ceva. E foarte simplu: nu are niciun fel de realizare în folosul cetățenilor! Doar vorbărie… Dar, dacă vrea să mă contrazică, îl rog să o facă public, cu dovezi în favoarea dânsului. Poate le spune cetățenilor, atât celor care l-au votat, cât și celor care nu au făcut-o, ce a făcut el și Guvernul lui pentru arădeni.

Cred că oamenii sunt sătui până peste cap de astfel de oameni, care doar vorbesc și nu fac nimic, care doar promit și nu se realizează nimic. E «plin podul» de astfel de oameni”, a declarat co-președintele TNL Arad, Andrei Fuliaș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Purcaru: Foştii PDL-işti încep să dea vina unii pe alţii, încercând să-şi salveze imaginea în ochii alegătorilor

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare