Ziarul electronic al arădenilor

Andrei Fuliaș a demisionat din funcțiile deținute în PNL Arad

Andrei-Fulias-PNL-ar-300x203Andrei Fuliaș a demisionat din funcțiile deținute în cadrul organizației PNL Arad, dar și din cea de consilier în cadrul Cabinetului primarului Gheorghe Falcă, și a afirmat că, probabil, va veni și momentul în care va explica motivele pentru care a recurs la acest gest.

Fuliaș a făcut public deciziile luate, pe o rețea de socializare.

„Dragi colegi și prieteni, a venit momentul să anunț public o decizie pe care am luat-o cu ceva timp în urmă. Unii dintre voi știți deja, alții ați auzit din diferite surse în ultimele zile, alții doar bănuiți și nu sunteți siguri. Anume, că am decis să renunț la funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Arad, la cea de coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL Arad (sau purtător de cuvânt al PNL Arad, depinde cum vrea fiecare să-i spună), la cea de coordonator al echipei de campanie parlamentare de la nivelul Colegiului 7, dar și la postura de consilier în cadrul cabinetului domnului primar. Odată cu decizia de a renunța la președinția TNL Arad, probabil că îmi pierd automat și funcția de vicepreședinte al Biroului Național TNL.

Aș vrea să nu insistați cu întrebări de genul: «De ce? Cum? Ce te-a făcut să iei decizia asta?». Va veni, probabil, și momentul în care voi explica și cauzele, dar nu cred că e nici momentul potrivit, nici locul potrivit. Vă rog pe toți să nu trageți concluzii pripite sau greșite cu privire la decizia mea și să nu căutați explicații acolo unde nu există! Decizia este a mea și numai a mea, iar explicațiile le puteți găsi numai la mine, dar nu acum! Poate niciodată!

Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Organizația de Tineret, care mi-au fost alături atâția ani și care m-au acceptat ca fiind reprezentantul lor! În același timp le mulțumesc și colegilor din Biroul Național al TNL, care la rândul lor m-au acceptat printre ei!

Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Arad, parlamentari, primari, consilieri județeni sau locali, ori simpli membri, pentru colaborarea pe care am avut-o în toți acești ani în care am făcut front comun pentru aceeași cauză!

Îi mulțumesc, totodată, și domnului Gheorghe Falcă, care în calitate de președinte al PNL Arad m-a sprijinit și a crezut în potențialul meu ca profesionist, ca tânăr (eventual politician) și ca om!

Nu știu ce voi face în continuare, încotro mă voi îndrepta, dar voi avea timp să-mi analizez opțiunile și sper să iau decizia cea mai bună.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!“, este mesajul transmis de Andrei Fuliaș, în cursul zilei de vineri.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *