Ziarul electronic al arădenilor

Andrei Fuliaș: Consilierii PSD mint cu nerușinare! Au votat exact împotriva Aradului

Andrei Fulias - PNL AradAndrei Fuliaș, președinte al Organizației de Tineret a PNL Arad (TNL Arad) și purtător de cuvânt al liberalilor arădeni, reacționează la declarațiile consilierului municipal Adrian Todor (PSD Arad), potrivit cărora „PSD Arad nu va vota niciodată împotriva intereselor cetățenilor”.

Tânărul liberal spune că cei din PSD mint cu nerușinare și că aceștia au votat exact împotriva Aradului și a intereselor arădenilor.

„Mă așteptam ca, odată cu schimbarea garniturii de consilieri, cei din PSD să își schimbe și mentalitatea, dar și atitudinea. Din păcate nu este așa, iar tinerii consilieri PSD mențin direcția trasată de către doljeanul Fifor, plasându-se împotriva oricărui proiect, indiferent cât de bun sau necesar este acesta pentru Arad și pentru arădeni.

Astăzi suntem martorii unei declarații, cel puțin bizare, venite din partea domnului Adrian Todor, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal. Acesta afirmă că PSD Arad nu va vota niciodată împotriva intereselor cetățenilor, deși faptele acestuia și a colegilor săi dovedesc exact contrariul.

În ultima ședință a CLM Arad, consilierii PSD-ALDE s-au împotrivit repartizării unor sume importante care prevedeau: achiziționarea de noi echipamente la Filarmonica de Stat; montarea unor noi tobogane și alte obiecte de mobilier pe Ștrandul Neptun; investiții de 3 milioane de euro în sportul arădean, unde vorbim și despre un ajutor dat cluburilor UTA, ICIM și alte cluburi sportive; investiții în educație la Colegiul Național Moise Nicoară, Liceul Național de Informatică, Grădinița PP Furnicuța sau Grădinița PN 20; finanțarea unor reparații curente la baza de tratament și fizioterapie și la cabinetele de chirurgie și urologie, achiziționarea unor aparaturi de climatizare (aer condiționat), dotarea cu aparatură medicală precum aplicatorul pentru clipuri pentru nefrectomii și operații urologice, despre un set de radiografii standard și imagini digitale sau despre un aparat de sterilizare rapidă – aparat atât de necesar intervențiilor la cataractă.

Mă întreb, dacă domnii consilieri PSD spun că nu votează împotriva intereselor arădenilor, atunci înseamnă că arădenii nu au nevoie de investițiile menționate mai sus? Să nu uităm că cei din PSD au fost și împotriva construcției noului Stadion Francisc Neumann sau împotriva proiectului Regenerare Urbană – un proiect ce va deservi peste 60.000 de arădeni. În opinia dumneavoastră, domnilor consilieri PSD, care sunt interesele arădenilor?

Să înțelegem că interesele arădenilor trebuie să coincidă cu interesele personale ale celor din PSD?! Domnule Todor, nevotând pentru finanțarea proiectelor menționate mai sus, dumneavoastră și consilierii PSD-ALDE v-ați poziționat exact împotriva intereselor arădenilor!”, spune Andrei Fuliaș, președinte TNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Adrian Todor: „PSD Arad nu va vota niciodată împotriva intereselor cetăţenilor“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.