Ziarul electronic al arădenilor

Anda Gheorghiţă: „Mi-ar plăcea să fac o carieră din muzică”

Anda Maria Gheorghiţă are 14 ani şi este elevă la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad în clasa IX-a şi studiază Canto – Muzică uşoară de cinci ani.

Şi-a descoperit talentul de la vârsta de 8 ani, a fost înscrisă la Palatul Copiilor Arad, unde a urmat cursurile de Canto, timp de 2 ani, după care profesoara de Canto a facut demersurile necesare în vederea înscrierii la Şcoala Populară de Arte Arad, clasa profesoarei Claudia Ştesco, unde a studiat timp de patru ani.

În ceea ce priveşte timpul liber, Anda spune că nu prea mai exista, fiind ocupat de şcoală, studiu şi, acum, repetițiile pentru Balul Bobocilor la care va participa.

De-a lungul timpului, Anda a obţinut mai multe premii la concursuri locale şi naţionale: Trofeul – Arad Kids talent, Aleea Muzicii – Locul I, Hermanstad Fest  – Locul II şi multe alte trofee si locuri I.

“Mi-ar plăcea, bineînţeles, să continui cu muzica şi să fac o carieră din muzică însă mi-ar plăcea să studiez psihologia” – spune Anda.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.