Ziarul electronic al arădenilor

Trupa de teatru francofon „Amifran“, la Gyula

În încheierea seriei de manifestări culturale dedicate în luna martie  Zilei Internaționale a Francofoniei,  Asociația Amifran  se va afla miercuri, 29 martie,  în mijlocul comunității românești din Gyula.

Fidelă misiunii pe care și-a asumat-o cu mai bine de 25 de ani în urmă, asociația – prin trupa de teatru licean francofon- va propune un  moment artistic – în limbile franceză și română-inspirat de versurile poetului francez Jacques Prévert. Momentul poetic va fi însoțit de o prezentare a activității asociației Amifran menită să încurajeze inițierea unor activități francofone cu elevii din Jula ca premisă a dezvoltării schimburilor culturale de tineret.

Din delegația arădeană vor face parte elevii Robert Batki, Iasmina Bora, Mihai Filimon, Andrei Maria de la Colegiul Național „Moise Nicoară“,  Miruna Gabor de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“, Cristina Pavel de la Liceul German „Adam Müller Guttenbrunn“, Mara Popa de la Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal“.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Amifran Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.