Amenzi pentru vitezomani și autotrenuri imobilizate de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 19 Aug, 2013 | Parerea ta

60600673Mai mulți șoferi care conduceau cu viteze peste limitele legale au fost depistați de polițiști, iar două autotrenuri au fost imobilizate deoarece aveau dispozitive ilegale destinate manipulării aparatului tahograf.

Poliţiştii rutieri au efectuat, în ultimele 48 de ore, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicat 280 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.500 lei.

Dintre acestea, 149 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 58 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate, 73 pentru alte abateri de la normele rutiere.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

În timpul acțiunilor a fost depistat cetățeanul austriac Erwin S, care a condus un autoturism pe DN 7, în localitatea Bârzava, cu viteza de 110 km/h.

Totodată, a fost prins și Emanuel D., de 32 ani, din Hunedoara, care conducea pe DN 7, în localitatea Bătuţa, cu viteza de 103 km/h.

Polițiștii l-au depistat și pe Ion O., de 53 ani, din Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Căpruţa, cu 127 km/h.

Tot pe DN 7, în localitatea Conop, a fost depistat cetățeanul Italian Angelo D., de 52 ani, în timp ce a condus un autovehicul cu viteza de 110 km/h.

Mihaela B, de 29 ani, din Bucureşti, a fost depistată de polițiștii rutieri conducând un autoturism pe DN 7, în orașul Lipova, cu viteza de 119 km/h.

Şi Aura F., de 37 ani, din judeţul Timiş, a fost depistată conducând prin Lipova cu viteza de 110 km/h.

În municipiul Arad, polițiștii l-au depistat pe Mihai G., de 33 ani, care conducea o mașină pe Calea Aurel Vlaicu cu viteza de 109 km/h.

Totodată, în timpul unei acţiuni, poliţiştii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe Ovidiu G., de 42 ani, şi Marius S., de 42 ani, ambii din Argeş, care au condus TIR-urile pe DN 7, pe raza localităţii Păuliş, având viteze peste limitele legale.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la respectarea timpilor de odihnă şi de conducere s-a constatat că cei doi șoferi au circulat utilizând dispozitive ilegale destinate manipulării aparatului tahograf, creând astfel un risc rutier în ceea ce priveşte accidentele rutiere provocate pe fondul oboselii în conducere“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Cei doi conducători auto au fost amendați cu câte 4.000 lei şi, totodată, s-a dispus imobilizarea celor două autovehicule.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare