Amendați de Rusalii. Sute de șoferi au fost verificați

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2013 | Parerea ta

politiaaSute de amenzi au fost date de polițiștii rutieri din Arad în perioada minivacanței de Rusalii, iar 20 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

În perioada minivacanţei de Rusalii, poliţiştii rutieri arădeni au verificat sute de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate aproape 500 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, au fost depistate în flagrant 12 infracţiuni la regimul rutier.

Activităţile poliţiştilor rutieri au  fost efectuate, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, scopul acestora fiind  prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 482 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 100.260 lei.

Dintre acestea, 160 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 87 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. Totodată, au fost reţinute 20 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale şi altor participanţi la trafic. Astfel, 12 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional pentru că au traversat neregulametar, iar 10 mopedişti şi biciclişti au fost şi ei sancţionaţi pentru nerespectarea normelor rutiere.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare