Ziarul electronic al arădenilor

Amendat pentru deșeurile aruncate la Pădurea Ceala

1Un bărbat a fost prins în timp ce depozita ilegal, la marginea Pădurii Ceala din municipiul Arad, moloz provenit de la reabilitarea unei rețele de termoficare.

Arădeanul a fost depistat de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică I, iar pentru fapta sa a fost amendat cu 1.000 lei.

„În cursul zilei de 24 august, T.V.C a fost surprins aruncând deșeuri dintr-un camion la marginea pădurii Ceala. Polițiștii locali au reușit să îl depisteze în timp ce depozita molozul provenit din reabilitarea termică a unei rețele de termoficare din cartierul Alfa, în urma mai multor sesizări formulate de locuitorii de pe strada Mărului“, se menționează într-o informare a Poliției Locale Arad.

Conform sursei citate, sancțiunea contravanțională i-a fost aplicată arădeanului în baza prevederilor Legii nr. 211/2011, privind regimul deșeurilor.

Poliția Locală Arad va continua acțiunile de patrulare în zonă, în încercarea de a stopa practica depozitării de deșeuri devenită, în ultima vreme, fenomen de amploare, au mai informat reprezentanții instituției.

2

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *