Ziarul electronic al arădenilor

Ambasadorul Republicii Cehe în România, în vizită la CCIA Arad

DSC_0772Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, arh. Gheorghe Seculici, a primit vizita Excelenței Sale, Vladimír Války, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în România.

Ambasadorul a fost însoțit de consilierul economic Milan Peprník şi de consulul onorific al Republicii Cehe la Timişoara, Moțec Ştefan.

În cadrul discuţiilor a fost subliniată importanța legăturilor pe care Ambasada Republicii Cehe le poate face între sistemul Cameral din  România ca reprezentant al mediului de afaceri român şi mediul de afaceri ceh.

De asemenea a fost discutată oportunitatea participării societăţilor comerciale cehe în cadrul târgurilor  şi expoziţiilor din Arad dar şi posibilitatea organizării unui forum economic transfrontalier româno-maghiaro-ceh.

„Vizita Excelenței Sale, domnul Vladimír Války, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în România este o ocazie deosebită de a dezvolta şi mai mult colaborările economice existente cu Republica Cehă. Această primă întâlnire este un pas important privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale, prin identificarea de programe şi proiecte comune care pot fi valorificate în viitor”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *