Ziarul electronic al arădenilor

Alexandra Maier: „PNL Arad a fost redus la rolul de cor obedient al primarului“

Alexandra Maier 10 augustAlexandra Maier, secretarul general al TSD Arad, remarcă faptul că în ziua de astăzi PNL Arad a devenit o entitate unde se cântă doar arii pe o singură voce, cea a lui Gheorghe Falcă.Mai concret o structură obedientă, lipsită de vlagă, unde vocea stăpânului este amplificată de către Andrei Fuliaş, care joacă rolul pâlniei de gramofon.

„Devine din ce în ce mai greu pentru Fuliaş să justifice acţiunile lui Falcă, care are perioade în care pierde complet controlul asupra realităţii, adâncindu-se în voievodatul său fictiv, cu ctitorii din baloane de săpun, ce se sprijină pe studii de fezabilitate fanteziste, realizate de companii clientelare (asta în cazul în care propria sa firmă, Proarhitectura nu este amestecată în proiect).

Practic PNL Arad nu mai există la ora actuală, a fost redus la un cor uniform ce nu face altceva decât să recite repetitiv frânturi din panseurile lui Falcă.

Aici nu mai este vorba despre unitate în discurs ci despre o suprimare totală a oricărei poziţii individuale sau a dezbaterilor interne.

Mecanismul funcţionează ca uns, fie că este vorba despre trâmbiţarea proiectelor megalomane ale primarului sau despre înfierarea adversarilor politici, în speţă liderii PSD Arad, cu accent puternic asupra senatorului Mihai Fifor, care a devenit un subiect fetiş pentru întreaga maşină de calomnie a realesului din Brad.

Putem să uităm fântâna cântătoare de pe Mureş? Piramida din Piaţa Avram Iancu? Dar plimbările cu vaporetto şi gondolele pe canalul Mureşel? Sau poate cei 150.000 lei, bani publici aruncaţi aiurea pe „Serviciul de investigare a arborilor pentru determinarea sănătăţii acestora şi a potenţialului de risc”.

Cam ăsta este în câteva cuvinte universul de glazură fondantă a omului care a reuşit să distrugă în doar un an orice tip de emancipare liberală în interiorul partidului.Vorbea Fuliaş, pardon Falcă, despre construcţii, în accepţiunea sa singurul edificiu pe care îl clădeşte este unul al iluziilor deşarte cu un pronunţat caracter electoral.

Dă bine ca temă în faţa Biroului Permanent Naţional al PNL treaba cu metropola, nu-i aşa domnule Falcă?”, afirmă Alexandra Maier, secretarul general al TSD Arad

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *