Alexandra Braica, un nou mandat de preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Arad

Publicat de actualitati-arad in 03 Aug, 2013 | Parerea ta

1-2Alexandra Braica a fost realeasă, sâmbătă, la conducerea organizației de femei a PSD Arad.

Organizaţia de femei PSD Arad a organizat, sâmbătă, la Casa Sindicatelor, alegeri pentru înnoirea conducerii organizaţiei. În urma scrutinului, social-democratele din Arad i-au dat credit pentru un nou mandat Alexandrei Braica, secretar de stat pentru dialog social al Guvernului Ponta.

Alexandra Braica a subliniat rolul pe care l-a avut organizaţia de femei în anul electoral 2012, „an în care PSD a dat măsura muncii şi organizării din ultimii ani“.

De asemenea, Alexandra Braica a spus că şi-ar fi dorit să determine un număr mai mare de doamne şi domnişoare să se implice în activitatea politică şi să îşi asume cu succes candidaturi în administraţia locală şi  centrală.

Noua conducerea a OF PSD Arad şi-a propus pentru perioada următoare generarea unor proiecte sociale, culturale şi politice la nivelul judeţului Arad, care să implice cât mai multe femei din PSD Arad.

La alegeri au participat deputaţii Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, Flavius Măduţa, preşedintele organizaţiei municipale PSD Arad şi Natalia Intotero, vicepreşedinte a organizaţiei de femei PSD la nivel naţional.

Alexandra Braica s-a născut în 6 octombrie 1974 și este membru PSD din anul 2001.

În perioada 2003-2005 a fost preşedintele organizaţiei TSD din municipiul Arad. Apoi, în mandatul 2004-2008 a fost consilier în Consiliul Local Municipal Arad.

Braica a fost aleasă în 2005 vicepreşedinte al PSD Arad. O perioadă a fost şi vicepreşedinte al organizaţiei municipale şi purtător de cuvânt al PSD Arad.

În anul 2010, Alexandra Braica a fost aleasă președinta organizației județene a femeilor din PSD  Arad.

În ianuarie 2013, Alexandra Braica a fost numită secretar de stat pentru activitatea de dialog social la Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare