Alergători din 9 țări la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 20 May, 2014 | Parerea ta

Principala-1Sute de persoane din mai multe țări s-au înscris deja la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului, competiții sportive cu premii, care se vor desfășura în ziua de 14 iunie.

Organizatorii au anunțat că înscrierile continuă până la data de 30 mai, pe pagina oficială a competiției, www.maratonularadului.ro.

„Până în 19 mai s-au înscris 600 de persoane, din care jumătate la cursele mai lungi de 6 km, 10,5 km, semimaraton și maraton. Alergătorii înscriși până acum provin din 9 țări: România, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Slovacia, Marea Britanie și SUA”, a spus Sorin Victor Roman, iniţiatorul evenimentului.

Primele 1.000 de persoane înscrise la Maratonul, Semimaratonul Și Crosul Aradului beneficiează de 1.000 de vouchere cadou, în valoare de 50 lei fiecare, dar și de acces gratuit la un antrenament la fitness, împreună cu o consultație realizată de un antrenor personal.

La finalul întrecerilor se vor acorda premii pentru câştigătorii fiecărei probe, iar toţi concurenţii vor primi medalii de participare și diplome.

De asemenea, vor fi premiați și cei mai activi îndrumători din punct de vedere al numărului total de kilometri parcurşi de cei mentoraţi, precum şi cluburile, instituţiile, companiile, structurile de învăţământ prezente în această alergare, tot din perspectiva numărului total de kilometri parcurşi de reprezentanţii acestora.

Totodată, vor fi premiați cei mai ingenioși alergători din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate.

Traseele propuse pentru competiții:

Crosul Galleria Arad – 1 km: Primăria Arad – B-dul Revoluţiei – Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ – B-dul Revoluţiei – Primăria Arad.

Cros 6 km: Primăria Arad – B-dul Revoluţiei – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mureş – pod rutier Micalaca – str. Eugen Popa – sens giratoriu – str. Cetăţii – Podul Decebal – B-dul Dragalina – str. Unirii – B-dul Revolutiei – Primăria Arad.

Cros 10,5 km: Primăria Arad – B-dul Revolutiei – str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mures – Parcul Europa – pod rutier Micalaca – str. Eugen Popa – sens giratoriu – str. Eugen Popa – str. Spartacus – str. Memorandumului – Faleza Mureș (paralel cu Splaiul Toth Sandor) – Podul Decebal – B-dul Dragalina – str. Unirii – B-dul Revolutiei – Primăria Arad.

Semimaraton – de două ori traseul propus pentru cursa de 10,5 km.

Maraton – de 4 ori traseul propus pentru cursa de 10,5 km.

Organizatorii au mai anunțat că și în acest an, cu ocazia acestui eveniment sportiv, programat de Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge, se va promova donarea de sânge, printr-un parteneriat cu Centrul de Transfuzii Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare