Alegerile europarlamentare, promovate de voluntari

Publicat de actualitati-arad in 19 May, 2014 | Parerea ta

campanie aradO campanie de promovare a alegerilor europarlamentare este organizată în municipiul Arad, în perioada 19-21 mai.

Campania de informare şi promovare a alegerilor europarlamentare din 25 mai este organizată de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, prin Serviciul Proiecte, Strategii, Logistică și Centrul de informare europeană Europe Direct Arad.

Astfel, timp de trei zile, voluntari ai Centrului Europe Direct Arad şi elevi ai Complexului Curcubeu distribuie pe stradă pliante şi fluturaşi de informare privind alegerile europarlamentare.

„Misiunea Centrului Europe Direct este de a informa, iar prin intermediul acestei campanii îşi atinge scopul, încercând să conştientizeze comunitatea locală cu privire la responsabilitatea de a participa la alegerile europarlamentare prin vot. Această campanie este înscrisă în planul de acţiuni a proiectului Europe Direct Arad 2014 şi va cuprinde 20 de voluntari în fiecare zi de campanie. Populaţia va fi astfel mai informată cu privire la importanţa participării la alegerile pentru Parlamentul European“, a spus Alina Mrejeru, coordonatul Centrului Europe Direct Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare