AJOFM Arad va implementa serviciul „Funcționarul electronic 2.0“

Publicat de actualitati-arad in 07 Dec, 2015 | Parerea ta

comunicat presaProiectul „Funcționarul electronic 2.0“ își propune extinderea și dezvoltarea în aria de implementare a serviciului de tip self-service denumit „Funcționarul electronic 2.0“, serviciu destinat îmbunătățirii, modernizării și diversificării tipurilor de servicii oferite de către SPO (Serviciul Public de Ocupare) tuturor categoriilor de clienți persone fizice și persoane juridice.

În Grupul Țintă al proiectului au fost selectate 9 Agenții Județene de Ocupare a Forței de Muncă: Arad, Bistrița – Năsăud, Constanța, Gorj, Olt, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu-Mare si un numar de 88 de salariați ai acestor agenții – angajati care desfășoară activități destinate direct beneficiarilor serviciilor SPO-funcționari front-office care au fost instruiți și vor oferi servicii de help-desk beneficiarilor.

“Implementarea proiectului constituie un exemplu de bună practică fiind un proiect care își dovedește eficiența și eficacitatea, venind în întampinarea solicitărilor atât din partea persoanelor fizice, cât și a persoanelor juridice cu privire la dezvoltarea și modernizarea serviciilor de tip self-service oferite de către Agenție și adaptarea acestora la necesitățile actuale ale pieței muncii aflate în continuă evoluție”, a declarat directorul executiv adjunct al AJOFM Arad, Akos Levente Horvath.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de AJOFM Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare