UPDATE: Agresorul profesoarei de la UAV, reținut de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 27 Jun, 2013 | Parerea ta

univ.aurel_.vlaicu1-300x196Polițiștii au informat, joi, că l-au reținut pe cel care a agresat-o pe profesoara de la Universitatea „Aurel Vlaicu“ din Arad.

Agresorul a fost reținut de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Nădlac. Conform IPJ Arad, „Adrian C. a lovit-o pe Eugenia Ţ., cadru didactic, iar la plecare şi-a însuşit un telefon mobil ce aparţinea victimei“.

Adrian Chevereșan, de 26 ani, fost student la UAV, a fost reţinut pe bază de ordonanţă și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  loviri şi alte violenţe şi furt, bunul sustras fiind ridicat şi predat victimei.

Femeia agresată are 43 de ani și este conferențiar universitar dr. la Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului din cadrul UAV.

Agresiunea a fost raportată la 112 de către angajaţi ai Universităţii “Aurel Vlaicu” din Arad, care spun că au fost martori când un bărbat, Adrian Chevereșan, a intrat în biroul Eugeniei Țigan şi a agresat-o fizic.

Incidentul a avut loc în clădirea universitară din cartierul Micălaca, iar femeia le-a declarat ulterior poliţiştilor că agresorul este un fost student.

UPDATE

Tânărul a fost internat, joi, la cererea procurorilor, într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică.

Potrivit poliţiştilor arădeni, suspectul de 26 de ani a fost prins de către poliţiştii din Nădlac, el fiind reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere.
Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, suspectul a fost internat, joi, la carerea procurorilor, pentru o expertiză psihiatrică.

“Bărbatul a fost internat într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă a acţionat cu discernământ în momentul comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

CITITI SI: Profesoară din Arad, bătută de un fost student

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare