Ziarul electronic al arădenilor

Agresorul lui Kidu’ este consumator de droguri. UPDATE: A fost arestat

hodisAgresorul arădeanului Valentin Costea este consumator de droguri și a spus în fața anchetatorilor că a vrut să fure bani de la acesta, din cauza sărăciei și datoriilor pe care le are.

Cel care l-a lovit pe Costea se numește Dan Dorel Hodiș (foto), are 24 de ani, și s-a declarat consumator ocazional de droguri.

El a fost dus la cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, unde a spus că „sărăcia și datoriile“ l-au determinat să recurgă la acest gest.

„Am avut multe datorii, copii pe cap. I-am cerut bani de mai multe ori, dar mi-a fost ruşine să-i mai cer tot timpul“, a spus Dan Dorel Hodiș, care a mai recunoscut că, ocazional, consumă droguri.

Conform procurorilor, Dan Dorel Hodiș i-a aplicat lui Costea, joi, în jurul orei 19.40, multiple lovituri cu corpuri contondente, provocând rănirea gravă a acestuia.

„Suspectul a recunoscut săvârşirea faptei“, au spus procurorii.

Valentin Costea a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are leziuni craniene foarte grave, în urma cărora a pierdut o cantitate foarte mare de sânge, aproximativ 2 litri.

Costea era în comă de gradul III/IV din cauza leziunilor la creier şi fracturilor cerebrale, iar ulterior a fost trimis de urgenţă la Timişoara, pentru a fi operat.

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde Costea a fost operat, afirmă că vor şti abia în următoarele trei zile care sunt şansele de supravieţuire ale acestuia.

Conform medicilor, victima a suferit leziuni cerebrale foarte grave, iar lovitura cu un corp dur i-a provocat o fractură de calotă craniană. Costea este în continuare în comă, fiind susţinut în viaţă de echipamente medicale.

Valentin Costea (34 ani), sau Kidu’ cum era cunsocut de prieteni, deține un atelier auto în Zona Industrială UTA.

Costea a fost găsit inconștient, într-o baltă de sânge, încuiat în atelier, iar cheia de la ușa atelierului era într-unul dintre sertarele biroului din interior.

UPDATE

Dan Dorel Hodiș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul lui Valentin Costea a fost prezentat, vineri, magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Magistrații au emis pe numele lui Hodiș un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Autorul faptei a constestat decizia instanței.

CITITI SI: Kidu’, în stare gravă după ce a fost bătut. UPDATE: Agresorul a fost prins

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.