Află cum te-ai descurcat la Bacalaureatul la română! Unde găsești rezolvările corecte?

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaVești bune pentru elevii care au susținut astăzi proba de limba și literatura română a examenului de Bacalaureat.

Cu un singur click ei pot vedea dacă au dat răspunsurile corecte la cele trei subiecte de la Bac.

Totul este posibil cu ajutorul site-ului liceunet.ro, o platformă creată special pentru a-i ajuta pe tineri să-și îmbunătățească performanțele școlare, care va publica un model de rezolvare corectă a cerințelor pe care elevii le-au primit, chiar în ziua examenului.

Marele avantaj este că subiectele au fost rezolvate de profesori de limba și literatura română, conform baremului de la examen, iar elevii vor putea vedea dacă au dat răspunsurile corecte și își vor putea calcula punctajul cu mult înainte de afișarea rezultatelor oficiale.

Tot ce trebuie să facă este să acceseaze secțiunea „Subiecte rezolvate” (http://liceunet.ro/bacalaureat/romana/2015/august-septembrie), iar acolo vor putea consulta rezolvările de nota 10.

În plus, elevii vor putea verifica dacă au rezolvat corect subiectele și la următoarele probe ale Bacalaureatului.

Profesori de Istorie, Matematică și alte materii la care urmează să li se testeze cunoștințele vor redacta câte un model de rezolvare chiar în ziua examenului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Editura Student Media. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare