Ziarul electronic al arădenilor

Adriana Trandafir vine la Teatrul de Vară Arad

comunicat-presa-11-300x218Compania de teatru D’Aya revine la Arad, miercuri, 6 iulie, începând cu ora 20.00, cu un nou spectacol , “Mă mut la… tata?”, având-o în rolul principal pe actriţa Adriana Trandafir.

Intrarea liberă.

Echipa care a conceput şi pus în scenă spectacolul “Mă mut la mama” a cucerit publicul în stagiunea de anul trecut a Teatrului de Vară când actriţa a fost prezentă la Arad alături de actorii Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu.

Noul spectacol, “Mă mut la… tata?”, duce mai departe acţiunea din comedia “Mă mut la mama”.

Protagoniştii – actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru (actor din filmul “Declaraţie de dragoste”), Anca Dinicu, Ioana Ancea, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu – propun spectatorilor arădeni o experienţă la fel de amuzantă, o poveste sinceră desprinsă din viaţă. În centrul poveştii este Mama (Adriana Trandafir), studentă la 60 de ani, care vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit.

Băieţii acesteia – Adreas Petrecu şi Gabriel Fătu – nu înghit noua cucerire a mamei şi fac tot posibilul pentru a-l determina pe noul iubit al mamei să dispară din viaţa acesteia.

Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.

Piesa este o continuare, dar şi o replică la piesa „Mă mut la mama”, în aceeaşi regie, care s-a bucurat de un real succes jucându-se cu casa închisă la toate reprezentaţiile, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.