Adrian Ungur a câştigat turneul BRD Arad Challenger

Publicat de actualitati-arad in 09 Jun, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERATenismanul Adrian Ungur, locul 106 ATP şi cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, turneul BRD Arad Challenger, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Ungur l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), după o oră şi 32 de minute, pe Marius Copil, al patrulea favorit al competiţiei şi poziţia 134 în ierarhia mondială.

Pentru succesul obţinut la Arad, Adrian Ungur va primi 80 de puncte ATP şi un cec în valoare de 4.300 de euro, în timp ce Copil va încasa 2.500 de euro şi 48 de puncte ATP.

Ceremonia de premiere a fost susținută de Dumitru Hărădău, directorul turneului, Gheorghe Falcă, primarul Aradului, Petru Negru, director executiv BRD-Groupe Societe Generale Timișoara, Cosmin Hodor, organizatorul BRD Arad Challenger și Carl Baldwin, supervizorul ATP.

Proba de dublu de la Arad a fost câştigată de perechea croată Franko Skugor/Antonio Veici, cap de serie numărul 3, care a trecut, în finală, cu scorul de 7-6 (7/5), 4-6, 11-9, de cuplul Facundo Bagnis/Julio Cesar Campozano (Argentina./Ecuador).

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati, Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare