Adrian Ţolea: „Sunt surprins de opinia bipolară a senatorului de Dolj, Mihai Fifor”

Publicat de actualitati-arad in 27 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaAdrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, este surprins de reacţia senatorului PSD de Dolj, Mihai Fifor, cu privire la situaţia Maternului, respectiv a secţiei TBC.

„Observ că domnul senator foloseşte un limbaj dublu, în anumite domenii precum cele legate de sistemul sanitar din Arad.

Am văzut declaraţia dumnealui, în care consideră că ar fi mai oportună mutarea secţiei TBC în clădirea de spital nou construită, din cartierul Grădişte, în detrimentul a două secţii de la Matern.

Curioasă poziţie, din moment ce într-o întâlnire anterioară, în prezenţa ministrului Sănătăţii, la care au participat şi reprezentanţi ai Spitalului, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Prefecturii şi ai Universităţii, domnul Fifor n-a avut nicio reacţie când ministrul Sănătăţii şi-a exprimat clar poziţia, de mutare a secţiilor din Matern în noua clădire, din cauza situaţiei critice existente.

Atunci soluţia i s-a părut bună domnului senator de Dolj, acum o întoarce ca la Craiova, afirmând contrariul. În politica de Jiu poate funcţionează limbajul dublu, opinia bipolară, dar aici suntem în Arad”, a declarat Adrian Ţolea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Mihai Fifor: Conducerea CJA nu are soluţii pentru rezolvarea problemelor medico-sanitare din Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare