Adrian Țolea: Domnul Purcaru este un personaj confuz și demagog

Publicat de actualitati-arad in 09 Sep, 2015 | Parerea ta

IMG_6788Președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, reacționează la declarațiile consilierului județean Mircea Purcaru, spunând despre acesta că este un personaj confuz și demagog.

Totodată, Țolea clarifică situația postului de administrator public al județului Arad și explică necesitatea acestuia în cadrul Consiliului Județean.

„Aș vrea să aduc câteva precizări, nu atât pentru domnii consilieri Sulincean sau Purcaru, cât pentru cetățenii județului Arad. De peste două luni de zile, încă din data de 6 iulie, atunci când domnul Ioțcu a plecat în concediu, sunt la conducerea Consiliului Județean Arad.

Tot de atunci Consiliul Județean funcționează cu un singur vicepreședinte, iar din data de 24 iulie și fără administrator public. În toată această perioadă am avut de luat decizii foarte importante pentru Consiliul Județean, pentru funcționalitatea Consiliului Județean, dar și pentru buna derulare a proiectelor pe fonduri publice și europene. De peste două luni de zile semnez toate documentele ca ordonator principal de credite.

Mi-am asumat și îmi voi asuma în continuare decizii importante în ceea ce privește Consiliul Județean și activitatea de aici. Acești consilieri demagogi nu înțeleg, sau mai bine zis se prefac că nu înțeleg, necesitatea unui administrator public. Din moment ce postul există în organigramă și este vacant, este obligația mea să organizez un concurs pentru ocuparea lui. Existența acestui post este normală și necesară pentru o mai bună funcționare a Consiliului Județean”, a declarat Adrian Țolea.

În același timp, președintele interimar al Consiliului Județean Arad spune că, spre deosebire de Mircea Purcaru, care dă pe la ANIF atunci când își aduce aminte, el lucrează zilnic de dimineața și până seara pentru a acoperi atribuțiile președintelui, unui vicepreședinte și ale administratorului public.

„Spre deosebire de domnul Purcaru, care în calitate de director al ANIF Arad merge la serviciu când își aduce aminte, eu lucrez în fiecare zi de dimineața și până seara la orele 18:00-19:00.

Funcția de președinte interimar, dar și lipsa unui vicepreședinte și a unui administrator public, mă obligă să fac acest lucru și să acopăr și atribuțiile care ar trebui să revină celor două posturi rămase vacante. Aceleași considerente și probleme m-au obligat să renunț și la concediul de odihnă pe care îl aveam programat în această vară.

De altfel, domnul Purcaru habar nu are ce probleme sunt la ANIF, o altă dovadă a acestui fapt petrecându-se la dezbaterea pentru Strategia de Dezvoltare a Județului Arad, atunci când acesta nu a fost în stare să lege două fraze, fugind din sală la momentul în care cei prezenți, primari și specialiști, au ridicat probleme pe teme de îmbunătățiri funciare, probleme și întrebări la care domnul Purcaru, în calitatea sa de director, ar fi trebuit să răspundă”, a mai declarat președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

Țolea l-a taxat pe Mircea Purcaru și pe plan politic, spunând despre acesta că și-a dovedit calitățile de lider de partid atunci când a fost părăsit de absolut toți aleșii locali pe care PC i-a avut în județul Arad.

„Dacă în ceea ce privește ANIF ne-am lămurit, în ceea ce privește calitățile de politician și de lider de partid ale domnului Purcaru putem trage aceeași concluzie. Nu le are nici pe acestea!

Acest fapt l-am putut constata cu toții atunci când aproape toți aleșii locali, primari sau consilieri PC, au ales să părăsească partidul. În ceea ce privește consilierii județeni, ambii colegi pe care i-a avut domnul Purcaru l-au părăsit.

Probabil că în final, domnul Purcaru va rămâne în continuare un om confuz, demagog și singur, ținându-se de mânuță cu domnul Tăriceanu”, a încheiat Adrian Țolea, președinte interimar al Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad – Cabinet Președinte. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare