Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Adrian Todor: „CJ Arad putea construi un Matern nou cu banii «îngropați» în Aeroport“

De când reprezentanții PDL/PNL administrează județul Arad, Aeroportul Arad a „înghițit“ aproape 10 milioane de euro de la bugetul CJA, sub formă de subvenții sau investiții.

În ciuda acestor sume uriașe pompate în societatea deținută de CJA, activitatea pe Aeroportul Arad este în continuare ZERO, neexistând nici măcar o cursă de linie.

„Consiliul Județean Arad, în 14 ani de administrare PDL/PNL, a reușit performanța de a «îngropa» aproape 10 milioane de euro în Aeroportul Arad. În ciuda acestor sume imense cheltuite pentru aeroport, vedem în continuare că acest obiectiv de interes județean este în moarte clinică, avem doar zboruri de două ori pe săptămână, vara, spre Turcia, și acelea aduse de firmele de turism.

După ce s-au cheltuit 10 milioane de euro, CJA nu a fost în stare să revigoreze activitatea de pe aeroport, nu a fost în stare să aducă la Arad o cursă de linie, ceea ce ne arată cât de performantă este administrația condusă de-a lungul ultimilor ani de pedeliștii Nicolae Ioțcu și urmașul său Marinel Cionca, doi președinți care sunt la fel de performanți când vine vorba de propriile averi, dar la fel de slabi manageri când e vorba de județul Arad.

Cu 10 milioane de euro, CJA putea ridica un nou Matern, de care este atât de mare nevoie în județul Arad. Cu 10 milioane de euro, CJA putea reabilita tot Spitalul Județean, iar astăzi nu mai aveam nevoie de colecte publice pentru renovarea secțiilor. Cu 10 milioane de euro, CJA putea reabilita mai multe drumuri județene, iar astăzi arădenii nu și-ar mai fi rupt mașinile în gropile de pe acele drumuri.

Din păcate, conducerea portocalie a Consiliului Județean Arad a ales să investească prost cele 10 milioane de euro, care s-au dus pe apa Sâmbetei, în timp ce Aeroportul Arad este în aceeași stare de hibernare“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Răzvan Cadar: „Todor a votat confiscarea banilor Aradului și ne povestește cum puteam cheltui banii confiscați”​

45 de milioane de euro a confiscat PSD din bugetul județul Arad, anul acesta. Culmea este că parlamentarii PSD de Arad au votat acest jaf, iar acum, unul câte unul, ies să ne povestească cum ar fi investit ei banii Aradului.

Cei pe care i-au tăiat de la Arad! Atunci când trebuia să apere interesul Aradului, au votat împotriva arădenilor, din slugărnicie față de Liviu Dragnea. De aceea, sunt lipsiți de credibilitate, indiferent cum ar încerca acum să îi manipuleze pe arădeni. Locuitorii Aradului nu uită că PSD își bate joc de ei!

„Deputatul Adrian Todor ne dă exemple despre cum ar fi putut cheltui Consiliul Județean banii cu care susținem activitatea Aeroportului Internațional Arad.

Domnule deputat Todor, vă dați seama câte s-ar fi putut face cu cele 45 de milioane de euro tăiate prin votul parlamentarilor PSD din bugetul pe anul acesta al județului nostru? Ați tăiat 45 de milioane de euro, în total, de la localitățile județului, dintre care peste 11 milioane de euro doar de la Consiliul Județean, și ne povestiți ce am fi putut face cu banii?

De ce nu v-ați gândit la asta înainte să tăiați zecile de milioane de euro din banii arădenilor, dacă chiar vă preocupă dezvoltarea județului și nu dați declarații doar de dragul de a vă vedea numele în ziare?!” – a declarat Răzvan Cadar, consilier județean PNL.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.