Adrian Todor: Aeroportul Arad, între bani aruncaţi şi contracte de operare cu companii „fantomă”

Publicat de actualitati-arad in 17 Jun, 2016 | Parerea ta

Adrian Todor-17 iunie 2016Vicepreşedintele PSD Arad, Adrian Todor, pune din nou sub semnul îndoielii raţiunea conversiei terminalului Cargo de la Aeroportul Arad, dar şi contractul „fantomă” încheiat de Conducerea CJA cu operatorul aerian Join Airlines.

„Ca politician şi om cu expertiză în probleme aviatice mi-am manifestat reţinerea şi am argumentat, în luna aprilie, de ce investiţia de 2 milioane de euro de la Aeroportul Arad este una inutilă, în condiţiile în care exista deja un terminal de pasageri cu o pistă standard funcţională şi posibilitatea de a opera zboruri de profil în mod regulat.

Anticipam atunci că euforia preşedintelui interimar al CJA, Adrian Ţolea, este una nejustificată şi că totul nu este altceva decât un truc al dreptei de a lua ochii electoratului în precampanie.

Treptat au început să apară şi reacţii în presă, cu privire la contractul de operare semnat în ianuarie între conducerea CJA şi operatorul aerian Join Airlines.

Şi din nou se impun o serie de întrebări extrem de legitime.Ele pornesc de la însăşi identitatea, poziţia, experienţa şi transparenţa în sine a operatorului şi a misteriosului său preşedinte, Bernard Jacobs.

Acesta din urmă omite veşnic să specifice, de exemplu, ce tipuri de avioane vor opera cursele despre care ne tot povesteşte.

Şi atunci cum doreşte compania să convingă un potenţial pasager din Arad să cumpere un bilet? Se ştie că din punct de vedere tehnic sistemul de vânzări trebuie setat pentru un anumit număr de locuri/ cursă.

Ca să nu mai vorbim de faptul că este absurd să fie atins volumul de vânzări necesar asigurării unui factor de încărcare (load factor) suficient în doar 2 luni de vânzări, în condiţiile unui start de operare ce debutează în extrasezon!

Întrebări sunt multe şi pe măsură ce se multiplică apar din ce în ce mai multe fisuri, în concordanţă cu generalităţile de tip E-bay shop de pe site-ul oficial al companiei, care indică clar că în prezent nu operează nicio cursă, nici la Hong Kong, L.A sau Palma de Mallorca.Avem de-a face cu o firmă şi un contract fantomă? Să ne răspundă responsabil conducerea liberală a CJA care din nou vinde arădenilor baloane de săpun”, afirmă vicepreşedintele PSD Arad, Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare