UPDATE: Adrian Mutu, în vizită la UTA Arad

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2013 | 1 Commentariu

martianmutuAtacantul echipei franceze Ajaccio, Adrian Mutu, a fost prezent, vineri, la Arad, unde a participat, alături de partenerul său de afaceri, Adrian Marțian, la discuții cu oficialii clubului UTA.

La discuțiile despre preluarea clubului de către Adrian Marțian au mai fost prezenți președintele UTA-ei, Giovanni Catanzariti, dar și antrenorul echipei, Adrian Falub.

„Cu Mutu am discutat mai mult amical, despre campionatul Italiei, cariera lui și chiar afaceri, dar – bineînețeles – am atins și subiectul UTA. Părea  încântat că asociatul său va finanța o echipă de mare tradiție în România. S-a interesat de Centrul de Copii și Juniori, de sprijinul autorităților locale, a fost un dialog agreabil, constructiv”, a spus Giovanni Catanzariti, citat de sportarad.ro.

Conform sursei citate, despre discuțiile cu Adrian Marțian, președintele clubului din Arad spune că totul este în regulă și omul de afaceri clujean are de gând să se țină de promisiune și să finanțeze formația „alb-roșie”.

„Mi-a spus că nu s-a schimbat nimic și că facem treabă împreună. Dânsul a plecat la Oradea, acolo unde are niște afaceri cu Adi Mutu, iar mâine a spus că va veni direct la Debrecen pentru amicalul cu echipa maghiară. A mai spus că va vorbi direct cu fotbaliștii despre tot ceea ce vor ei să afle despre viitorul lor”, a adăugat Catanzariti.

UPDATE

Adrian Marţian: Am ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA, dar Mutu nu este implicat

Adrian Marţian, partener de afaceri al fotbalistului Adrian Mutu, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord pentru preluarea clubului UTA din Liga a II-a cu preşedintele grupării, italianul Giovani Catanzariti, dar a precizat că atacantul echipei Ajaccio nu este implicat în acest proiect.

„Adrian este prietenul şi partenerul meu, dar el nu are nicio legătură în cazul UTA. El este binevenit oricând, dar deocamdată el nu are nicio treabă aici. El are un contract pe care trebuie să-l respecte, el încă joacă fotbal, este component al naţionalei, are drumul lui pe linie de sport. A fost împreună cu mine la o întâlnire cu preşedintele clubului UTA, pentru că este prietenul meu. Nu m-aş implica dacă nu aş vrea ca echipa să promoveze în prima ligă. Sunt şi acum implicat la echipă, mai rămâne doar să semnez actele. Până nu semnăm actele nu putem să spunem mai multe. Săptămâna asta o să avem un contract de semnat. Dar ne-am înţeles, am stabilit ce trebuie făcut, totul este ok. Dacă ei respectă condiţiile şi eu le respect pe ale lor. Cea mai importantă condiţie este să promovăm anul acesta. Ce ţine de mine, eu fac tot ce trebuie, financiar, jucători… Restul trebuie să-l facă ei, antrenorul cu domnul Giovani“, a spus Marţian, la DigiSport.

Mutu, indisponibil pentru o perioadă de 2-3 săptămâni din cauza unei accidentări, a fost, vineri, la Arad, unde a luat parte la discuţiile pe care Marţian le-a avut cu Catanzariti.

Înaintea returului Ligii a II-a, UTA, formaţia antrenată de Adrian Falub, ocupă locul 5 în Seria a II-a, cu 17 puncte, la nouă puncte de ocupanta locului 2, ACS Poli Timişoara, şi zece de liderul Corona Braşov.

sursa foto: sportarad.ro

Share Button

comentarii

1 comment

  1. tunar says:

    In cel mai rau caz,un nou tun.Daca in Arad nu se mai gaseste nimeni serios sa se ocupe de ECHIPA ARADULUI de ce sa ne mai miram si la ce sa ne asteptam?

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati, Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare