Adrian Buleu a aflat de ce este acuzat

Publicat de actualitati-arad in 28 Jun, 2013 | Parerea ta

buleuSuspectul principal în cazul morţii lui Abel Apostol, al cărui cadavru nu a fost găsit, a aflat oficial acuzaţile şi probele existente împotriva sa.

În această dimineaţă Adrian Buleu, soţul asociatei omului de afaceri, a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Procurorii i-au prezentat materialul probator în cauză, el fiind acuzat de omor şi distrugere calificată.

Buleu a fost prezent la Parchet alături de avocaţii săi, aflând că este acuzat de omor şi distrugere calificată, pentru că ar fi incendiat un autoturism în Pădurea Vladimirescu în noaptea în care a dspărut omul de afaceri.

Dan Ursu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lăngă Tribunalul Arad: “Procurorii i-au adus la cunoştinţă materialul probator şi acuzaţiile. În continuare, suspectul a refuzat să facă orice declaraţii”.

Săptămâna viitoare, al doilea mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Buleu va expira, astfel că bărbatul ar putea fi prezentat din nou judecătorilor pentru prelungirea arestării.

Anchetatorii nu au reuşit nici după două luni să găsească cadavrul omului de afaceri Abel Apostol, cercetările în acest sens continuând.

sursa: stirileprotv.ro

CITITI SI: Adrian Buleu rămâne în arest. Abel căutat în continuare

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare