Adolescentă din Moroda, violată de tatăl ei

Publicat de actualitati-arad in 03 Sep, 2015 | Parerea ta

violataO adolescentă, în vârstă de 17 ani, din localitatea arădeană Moroda, a fost violată de tatăl ei, care, ulterior, a fost arestat preventiv.

Conform anchetatorilor, Giorgică Strat, în noaptea de 31 august/1 septembrie, în jurul orei 1.45, „prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră, în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda, unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă a întreţinut cu ea un act sexual oral“.

În urma violenţelor exercitate asupra adolescentei pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au solicitat instanței arestarea preventivă a Giorgică Strat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Judecătoria Ineu a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare