Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent urmărit general, reținut la Nădlac

vama nadlac14Un adolescent în vârstă de 17 ani, care era dat în urmărire generală pentru tâlhărie, a fost depistat la PTF Nădlac, când încerca să iasă din țară cu un document de călătorie fals.

Adolescentul era pasager într-un autoturism Opel, înmatriculat în Romania, și s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals total, deoarece nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate autentice.

„În urma verificărilor în bazele proprii s-a constatat că persoana în cauză este cetăţean român, în vârstă de 17 ani, şi figurează ca urmărit general pentru infracţiunea de tâlhărie“, informează Poliția de Frontieră.

Tânărul a declarat că a primit documentele de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, și a plătit 200 de euro şi 100 de lei.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit adolescentului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

De asemenea, adolescentul a fost predat la IPJ Arad în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.