Adolescent amendat de polițiștii locali din Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 May, 2017 | Parerea ta

Încă un arădean va plăti o amendă pentru încălcarea prevederilor Legii 211/2011, privind regimul deșeurilor după ce, în data de 3 mai 2017, a fost surprins de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică aruncând moloz și alte materiale de construcții rezultate în urma unei demolări, la capătul străzii Eftimie Murgu din municipiul Arad.

Polițiștii locali s-au deplasat la adresa indicată pe baza unui apel înregistrat la numărul de telefon al dispeceratului poliției Locale Arad. Pentru că este minor, C.T.L. (17 ani) a fost amendat de polițiștii locali pentru fapta sa cu suma de 500 de lei.

Poliția Locală Arad lansează un nou apel către toți cetățenii municipiului, recomandându-le să nu se mai debaraseze de gunoaie în locuri nepermise.  Totodată, arădenii sunt îndemnați să apeleze numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale Arad: 0257-939 (apel gratuit), ori de câte ori  sunt martori ai încălcării prevederilor  Legii 211/2011.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare