Adeverinţe de la şcoală pentru alocaţia pentru susţinerea familiei

Publicat de actualitati-arad in 09 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn atenţia beneficiarilor de alocaţie pentru susţinerea familiei, conform Legii nr. 277/2010, şi de hrană la cantina municipală Arad, conform Legii nr. 208/1997, facem cunoscut următoarele:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 277/2010 şi Legii nr. 208/1997, titularul dosarului de alocaţie pentru susţinerea familiei şi a dosarului de hrană la cantina municipală Arad, are obligaţia de a depune la dosarele respective, la începutul anului şcolar, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, care să ateste că aceştia frecventează o formă de învăţământ organizată potrivit legii şi dacă beneficiază sau nu de bursă şcolară.

Adeverinţa mai trebuie să conţină numele şi prenumele copiilor, precum şi codul numeric personal al acestora.

În cazul neprezentării acestei adeverinţe, până la data de 25.10.2015, dreptul la alocaţie şi la hrană încetează în luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplineşte respectiva condiţie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare