Ziarul electronic al arădenilor

Actorul Zoltan Lovas a intrat în atenția PSD Arad

„Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană – ca o parafrază la o replică cinematografică intrată deja în legendă, alături de constatarea amară că imixtiunea politicului în actul artistic arădean a devenit deja o constantă.

Rezist! declama în aceste zile pe scenă, plin de emfază şi talent actoricesc Zoltan Lovas, probabil cu gândul la agenda încărcată de manifestări culturale marca Falcă care îl aşteaptă în 2017”, afirmă Beniamin Vărcuş, liderului grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal.

Consilierul social-democrat a solicitat în baza legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile publice, situaţia contractelor de prestări servicii, derulate în 2016 între actorul arădean Zoltan Lovas şi Centrul Municipal de Cultură, organul de propagandă numărul 1 al primarului Falcă.

Iar dacă vorbim despre propagandă, cunoscutul om de teatru a bifat în anul precedent zece manifestări omagiale de gen, servicii pentru care a fost remunerat cu suma totală de 9.000 lei.

„Nimic ilegal, doar profund imoral să te pretinzi un vector de opinie, în momentul în care conştiinţa ta civică trece prin puşculiţa publică generoasă a primarului, dimensionată pentru trubadurii regimului Falcă.

Pentru că, pentru a fi oneşti până la capăt, acele manifestări proletcultiste imaginate de maşina propagandistică a edilului nu sunt altceva decât pretexte pentru ca personajul în cauză să urce pe scenă pentru a-şi debita în mod obsesiv caraghiosul discurs, ce a făcut în campanie deliciul show-urilor politice umoristice gen Starea Naţiei.

Rolul şi funcţiunea lui Zoltan Lovas se reduce la a prefaţa apariţia «astrului din Brad» şi a universului său imaginar pe care încearcă cu agresivitate să ni-l impună, precum o tortură psihică fără sfârşit.

Cei care sunt cuminţi şi îi cântă în strună sunt răsplătiţi pentru obedienţă prin robinetul de plăţi ce alimentează întregul alai al clientelei politice PDL-PNL.

Aşa că sigur că Lovas nu mai are niciun fel de credibilitate ca om al cetăţii în momentul în care mimează în mod manipulativ rezistenţa civică, pe acordurile sloganelor liberale.

Mare păcat că un actor atât de talentat, creator al atâtor roluri memorabile, se lasă antrenat în asemenea jocuri politicianiste şi a optat pentru un pact mefistofelic ce îl metamorfozează dintr-un artist complet într-o simplă trompetă a lui Gheorghe Falcă”, spune consilierul municipal PSD Beniamin Vărcuş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • CALARET

    Sa avem pardon coane Beni,dar nu as crede ca tot ce a fost acolo in piata ,la proteste,a fost numai de sorginte liberala.Ar insemna sa creditam prea multa lume cu simpatii pe care nu cred ca le are.Pentru informarea dumneavoastra:nu toti aradenii sunt simpatizanti liberali dar sa stiti ca foarte multi aradeni gandesc,o fac bine si temeinic si stiu sa deosebeasca impostura de strigatul sincer al oamenilor care acuza PSD de minciuna,hotie si tentativa de confiscare a statului de drept in favoarea camarilei teleormanene.IAr daca dumneavoastra nu observati acest lucru – nu puteti sau nu vi se da voie – asta nu inseamna ca lucrurile ar sta altfel.Cit despre vorbele spuse despre personajul Lovas Zoltan,as zice ca adevarul e,ca-n teatru,la mijloc iar de vina (?!) pentru asta e doar simpaticul actor.Ce sa-i faci,o greu cu foamea dupa celebritate iar de la o vreme,nu mai stii ca pretul pe care esti dispus sa-l platesti ar putea sa te “coste” prea mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.