Ziarul electronic al arădenilor

Actorii arădeni încep lucrul la o comedie neagră

În mai puțin de o săptămână, artiștii arădeni încep lucrul la o nouă producție teatrală. Este vorba despre „Geniul crimei” de George F Walker. Cea care își pune semnătura pe noua producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” este regizoarea Antonella Cornici.

„Atunci când mi s-a propus să revin la Arad, am adus cu mine mai multe texte. Împreună cu directorul teatrului am decis că «Geniul crimei» este cel mai ofertant pentru ceea ce publicul din Arad își dorește. Vorbim despre o comedie neagră, despre o lume à la Tarantino. O lume cu personaje ce seamănă foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill. Aceasta va fi, de altfel, și linia pe care voi merge în construcția acestui spectacolul”, spune regizoarea Antonella Cornici.

Antonella Cornici este la a treia colaborare cu Teatrul Ioan Slavici.

„Am mai montat la Teatrul Clasic «Ioan Slavici»: «Flori, fete, filme, băieți» și «Aproape de tine, încă». Echipa de aici îmi este foarte aproape și sunt sigură că și ceea ce vom crea acum, împreună, se va bucura de succes.  De altfel, este singurul teatru la care revin pentru a treia oară” – spune Antonella Cornici

Repetițiile pentru noua producție încep în 5 octombrie, iar premiera va avea loc în a doua săptămână a lunii noiembrie.

„Am pus la punct deja echipa cu care voi lucra la acest spectacol. Este vorba despre scenograful Doru Păcurar – care va semna decorul și costumele, despre Lucian Moga – video și light design, și Victoria Bucun care va realiza coregrafia. În ceea ce privește distribuția, în mare parte ea este realizată. Pentru personajele feminine însă, am lansat un casting care va avea loc săptămâna viitoare. Căutăm actrițe profesioniste, până în 30 de ani, care să arate bine și, obligatoriu, să aibă condiție fizică bună”.

Castingul pentru cele două personaje feminine ale spectacolului are loc în 4 octombrie, de la ora 17.00.

Înscrierile se fac pe adresa de email: secretariat@teatrulclasic.ro  sau la telefon: 0257/280016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.