Ziarul electronic al arădenilor

Activitate cu caracter preventiv-educativ, la Școala Profesională „Astra” Arad

1Joi, 24 noiembrie, jandarmi din compartimentul de prevenire și combatere a faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, în colaborare cu specialiști ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, au desfășurat o activitate cu caracter preventiv-educativ în cadrul Școlii Profesionale „Astra” Arad.

Elevilor din ani de liceu le-au fost prezentate aspecte ce țin de prevenirea și combaterea traficului de persoane, a violenței în sport, a consumului de substanțe interzise și a abandonului școlar.

Pe timpul discuțiilor, ce au avut loc în mod interactiv, au fost prezentate principalele fapte de natură contravențională sau penală la care tinerii sunt expuși și consecințele săvârșirii acestor fapte.

Activitatea preventiv-educativă a fost organizată în baza Planului de colaborare încheiat, în acest sens, între Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *