Ziarul electronic al arădenilor

Acțiuni preventive ale polițiștilor arădeni, în taberele școlare

Pe durata vacanței de vară, sute de elevi și copii, însoțiți de profesori și educatori, vizitează localitățile județului Arad.

Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. și ai Organizației Integra, au desfășurat o serie de activități informativ-preventive în cadrul taberelor școlare din localitățile Moneasa și Căsoaia.

Beneficiarii acestor activități au fost elevii Liceului cu Program Sportiv Arad și ai Clubului Sportiv de Juniori Pâncota.

În cadrul activităților, polițiștii au oferit recomandări cu privire la prevenirea delincvenței juvenile, a disparițiilor de minori, a accidentelor de circulație și a altor evenimente care se pot produce în timpul sezonului estival, având drept scop diminuarea riscului victimal în rândul minorilor.

Activitățile de această natură vor continua pe toată perioada vacanței de vară, și în alte locații de pe raza județului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *