Ziarul electronic al arădenilor

Acțiuni pentru verificarea legalității comerțului cu alimente

comunicat presaPremergător sărbătorilor pascale, polițiștii arădeni desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.

În cadrul acțiunilor de astăzi, este vizată o societate comercială din Arad, specializată în comerțul cu produse alimentare.

La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, desfășoară acțiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului Arad, la o societate comercială ce depozitează şi distribuie produse alimentare.

La acţiune participă, alături de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Polițiștii vor fi la datorie și în perioada următoare pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *