Acţiuni cu efective mărite desfăşurate de poliţiştii arădeni pentru combaterea şi prevenirea accidentelor rutiere

Publicat de actualitati-arad in 23 Sep, 2015 | Parerea ta

DSC_9549La data de 22 septembrie 2015, între orele 16.00-20.00, poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei aparţinând Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Săvârşin, Posturilor de Poliţie Comunale Păuliş şi Bârzava, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pe DN 7, pe tronsonul de drum din localitatea Păuliş până la limită cu judeţul Hunedoara, în care au fost folosite 6 echipaje radar, în sistem cascadă, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

În urma acţiunii desfăşurate au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, din care 60 pentru depăşirea vitezei legale de deplasare şi 25 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice, sancţiuni în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Exemple:

Poliţiştii au depistat în trafic pe raza localităţii Lipova, un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism radiat din circulaţie de autorităţile germane din data de 13 mai 2013.

Totodată, pe DN 7, pe raza localităţii Lipova, a fost depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, care a condus un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe DN 7, pe raza localităţii Ilteu a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat din data de 13 august a.c.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel de acţiuni vor continua pe acelaşi tronson de drum pe toată durata acestei săptămâni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare