Ziarul electronic al arădenilor

Acțiunea „Prietenului meu“ a ajuns la ediția a IX-a

„Când am început acțiunea «Prietenului meu», am crezut că va fi un eveniment scurt și singular. S-a dovedit însă în timp că e o acțiune frumoasă, la care 50 de copii se pregătesc în fiecare an și reușesc să surprindă de fiecare dată juriul și publicul“ – spune Alina Mrejeru, managerul proiectului.

Astfel că și anul acesta Centrul Europe Direct Arad organizează acțiunea care a ajuns la ediția a IX-a.

Formatul evenimentului este de tip concurs de creaţie – la care participă 50 de elevi talentaţi de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi“.

Evenimentul are loc în data de 12 iunie 2017, între orele 11.00 – 15.00 la sediul Liceului de Arte.

Cei 50 de elevi ai liceului,care s-au înscris în concurs, au pregătit piese muzicale, picturi tematice și piese de teatru/recitare.

Participanţii completează chestionare de impact şi promovează prin lucrările lor ideile europene, drepturile cetăţeneşti şi drepturile copilului.

La final participanţii beneficiază de diplome si premii constând din ghiozdane personalizate, materiale promoționale și memory stick.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.