Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune a polițiștilor arădeni pe raza municipiului

Polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au desfășurat, în această dimineață, o acțiune pe raza municipiului, împreună cu reprezentanți RAR, pentru depistarea autoturismelor care prezintă defecțiuni tehnice.

În  urma activităților desfășurate, în doar trei ore, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.690 de lei, dintre care 2 pentru defecțiuni ale anvelopelor, 4 pentru defecțiuni ale sistemului de iluminare, 1 pentru folii neomologate și 48 pentru alte abateri săvârșite de conducătorii auto în trafic (viteză peste limita legală, lipsa centurii de siguranță, abateri ale pietonilor precum și alte încălcări ale OUG 195/2002).

Au fost reținute 3 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, precum și 7 certificate de înmatriculare ale autoturismelor care prezentau defecțiuni tehnice.

Polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, fără a deține documentul de identitate și permisul de conducere. Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier, în vederea stabilirii identității și luarea măsurilor legale, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei.

Această acțiune va continua pe parcursul întregii zile și în zilele următoare, atât în municipiu cât și în județul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.