Acţiune de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice la Pecica

Publicat de actualitati-arad in 24 Sep, 2015 | Parerea ta

reciclare pecicaSâmbătă, 26 septembrie, între orele 10 – 17, va avea loc în oraşul Pecica şi în satele Turnu şi Sederhat următoarea acţiune de colectare din campania „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată de Primăriei Oraşului Pecica şi Asociaţia Română de Reciclare RoRec.

Deşeurile electrice şi electronice se vor colecta în Pecica pe platoul din faţa Primăriei, în Turnu tot în faţa biroului local al Primăriei, iar în Sederhat de la domiciliul localnicilor.

Cei care vor să predea echipamente grele sau voluminoase, pot apela la transportul asigurat de organizatori. Programările se fac în ziua colectării, la numărul de telefon 0751.117.322, la doamna Mariana Luculescu.

Participanţii la acţiune care reciclează combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete primesc garantat un număr de patru cupoane în valoare de 10 lei fiecare.

Garantat primesc două cupoane de câte 10 lei cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.

Toţi ceilalţi participanţi la acţiunea de colectare se înscriu, în mod automat, la tombola a cărei extragere va avea loc luni, 28 septembrie, de la ora 13, în faţa sălii Forum.

Premiile vor consta şi de această dată în diferite produse electrice şi electrocasnice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria oraşului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare