Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice

dfeeO nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice se va desfășura sâmbătă, 15 octombrie, în municipiul Arad, fiind oferite premii celor care predau deșeurile.

Acțiunea este organizată de Primăria Municipiului Arad și Asociația RoRec, în cadrul campaniei „Curățenia de Toamnă 2016“.

Colectarea se va desfășura între orele 10.00 – 17.00, iar deșeurile electrice și electrocasnice se pot depune la următoarele punctele fixe:

Alfa – în spatele supermarketului Carrefour, lângă Biserică

Micalaca – str. Abrud, în spatele Bl.129, Sc C/Piața Miorița

Zona Garii – Platou Grădinița PP15, str. Avrig

Aurel Vlaicu – Piața Agroalimentară, la intrarea în hală

Grădiște – Platou Școala Gimnazială „Aron Cotruș“, str. Romanței

Aradul Nou – Calea Timișorii nr. 39, în fața Centrului de Zi Pentru Vârstnici

„Pentru echipamentele grele sau voluminoase este pus la dispoziție serviciul gratuit de colectare de la domiciliu sau de la sediul societăților comerciale, pe bază de programare la numărul de telefon 0751.302.123 sau telverde gratuit 0800.444.800“, au informat organizatorii acțiunii.

Asociația RoRec a anunțat că oferă premii pentru deșeurile DEEE predate. Astfel, vor fi acordate 3 cupoane valorice x 10 lei, pentru combine frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete; 2 cupoane valorice x 10 lei, pentru mașini de spălat rufe și vase automate întregi și complete; un cupon valoric x 10 lei, pentru alte deșeuri electrice întregi și complete în greutate de  minimum 20 kg.

Cupoanele valorice pot fi folosite pentru orice cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *