Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

comunicat-presaPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza municipiului, o acțiune cu efective mărite, pe linia prevenirii și combaterii fraudelor fiscale cu produse accizate, fără marcaj fiscal corespunzător.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat: în piața „Mihai Viteazul“ din municipiu, o femeie de 41 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 400 de fire țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, în piața Catedralei, două femei de 61 și 70 de ani, în timp ce ofereau spre comercializare 880 de fire țigarete, respectiv 220 de fire țigarete, de diferite mărci, fără marcaj fiscal corespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, iar pe strada Ștefan Luchian din municipiu, o femeie de 49 de ani, care oferea spre comercializare 4.800 fire țigarete  de diferite mărci, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

În toate cazurile, țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele femeilor fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *