Ziarul electronic al arădenilor

Același șofer a distrus două mașini în două zile

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost implicat în două evenimente rutiere, în două zile consecutive, pe DN 69, în județul Arad.

În cursul zilei de luni, Silviu Săplăcan, care conducea un BMW a fost rănit, după ce unul dintre pneurile mașinii a explodat, iar mașina s-a răsturnat pe câmp. Accidentul a avut loc pe DN 69, între Arad și Șagu.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția unui echipaj de descarcerare, deoarece șoferul a rămas blocat în mașină. Însă, tânărul a reușit să iasă din autoturism, nemaifiind necesară intervenție celor de la descarcerare. Tânărul de 27 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, de unde a plecat, câteva ore mai târziu.

La aproximativ 24 de ore de acest eveniment rutier, tânărul a fost implicat într-un nou accident.

Marți, în jurul orei 9.30, mașina condusă de același tânăr, un Renault Kangoo electric, s-a lovit de copac de pe marginea drumului național 69, la ieșirea din Arad spre Vinga. Șoferul a rămas blocat în mașină, deoarece picioarele i-au rămas imobilizate sub bordul mașinii avariate în urma impactului.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, pentru a scoate victima din mașină.

Tânărul implicat în cele două evenimente rutiere este fiul consilierului local Gheorghe Săplăcan, acesta fiind prezent, marți, la locul accidentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care dus la producerea acestui accident.

UPDATE

Surse apropiate familiei au declarat pentru News.ro că Silviu Săplăcan a fost conştient şi a vorbit la spital cu mama sa, căreia i-a spus că se afla pe acelaşi drum pentru că voia să meargă să revadă locul producerii primului incident rutier.

foto: ISU Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.